KO SMO MI?

Brant d.o.o. jedna je od prvih građevinskih kompanija na teritoriji Bosne i Hercegovine, koja na tržištu uspješno djeluje već gotovo
3 decenije.

Od svog nastanka 1996. godine, pa do danas bili smo i ostali kao izvođač najkompleksnijih i najzahtjevnijih objekata visokogradnje i niskogradnje na ovim prostorima.

Brant d.o.o. osnovan je sa ciljem pravljenja savremene i moderne kompanije koja odgovara svim savremenim zahtjevima tržišta. Marljivih i kontinuiranim radom to smo i postigli! Brant d.o.o. trenutno predstavlja jednu od najvećih građevinskih firmi u Potkozarju i na tu činjenicu smo posebno ponosni! Građevinske mogućnosti kompanije Brant samo su dio uspješne priče.

Decenijama nas odlikuje visok kvalitet gradnje, poštovanje dogovorenih rokova kao i profesionalan odnos prema kupcima. Zapravo, najbitnije pitanje nije „Šta mi radimo?” već „Kako to radimo?”.

Posvećenost najvišim standardima kvaliteta gradnje u realizaciji projekata, koje stoji iza svake naše aktivnosti i odluke, stručnost naših zaposlenih, iskustvo i izvrsnost isporuke naših građevinskih usluga sa inovativnim pristupima izgradnje, omogućavaju nam da poboljšamo efikasnost i ispunimo i realizujemo i ciljeve naših najzahtjevnijih klijenta.

Posebno smo ponosni na povjerenje i vjernost velikog broja naših kupaca.
home

LIČNA KARTA

Ime kompanije: Brant d.o.o.
Adresa: Brekinja, Kozarska Dubica
Matični broj: 01853805
JIB: 4400743090007
Šifra djelatnosti: 41.20
Osnovna djelatnost: izgradnja stambenih i nestambenih zgrada

KARIJERA

U našem timu su profesionalni i odgovorni radnici sa ambicijom da iz godine u u godinu budu uspješniji u svom poslu.
Brant d.o.o. svakom zaposlenom omogućava uslove za napredovanje, lični rast i razvoj jer jedino na taj način i Brant raste.
Bilo da ste stručnjak ili tek započinjete sa građevinskom karijerom, Brant je mjesto za Vas.

home